Bästa secondhand-butikerna

Kiliwatch i Paris

Detta är en av Paris absolut bästa vintagebutiker som även har blandat upp second hand och nya kollektioner med lite böcker och konst. Utspridda plagg i alla färger och former på en yta av 600 kvadratmeter, gör att den har blivit Paris mest kända. I närheten kan du hitta andra s.k. “fripperies” som erbjuder billiga och vanliga second hand-plagg men som inte alltid håller samma höga standard som just Kiliwatch.

Glöm heller inte att besöka deras skohörna med nya skor i superhäftig design. Kiliwatch har ett stort utbud av både vintage och begagnat och plaggen är i gott skick. Butiken ligger vid rue Etienne Marcel, inte långt från den vackra Parisoperan i 8:e. Bredvid butiken ligger andra affärer uppradade och även en hel del mysiga restauranger.

Här finns något för alla smaker och för de som inte gillar sektionen med äldre plagg, så kan man vända sig till denim-avdelningen eller titta efter modeböcker framme vid disken. Priserna kan variera från mycket billigt till relativt dyrt, beroende på vad man letar efter. Nya kläder kommer in varje vecka så du kan lugnt gå hit tämligen ofta för att hitta något nytt.

ashe