Bästa secondhand-butikerna

Beyond Retro

Beyond Retro är ursprungligen engelsk och finns på flera ställen i London. Sedan en tid tillbaka kan du även hitta den i Stockholm och detta är en butik som har både genuina vintageprylar och kläder jämsides med vanliga second hand-plagg som kanske inte alltid luktar så gott. Butiken ligger på Drottninggatan och Brännkyrkagatan och den finns även i Göteborg och Malmö.

Dessutom kan du hitta den berömda butiken i London på ett antal ställen där upplägget är detsamma.

Den första butiken öppnade upp på Cheshire Street i östra London 2002. Succén var påtaglig och strax blev det flera butiker som följde efter. Den största butiken ligger idag i Brighton. Beyond Retro finns även i Moskva sedan 2011.

Utbudet

De kläder och accessoarer som säljs i Beyond Retro, kommer från alla epoker under 1900-talet. Dock kan du främst hitta plagg från den senare hälften av seklet även om det ibland kan finnas riktiga fynd från 40-talet och bakåt. Butiken är mycket känd i världen och många celebriteter har burit plagg därifrån, bl.a. Alexa Chung, Kate Nash, Paloma Faith m.fl. Beyond Retro har även hemsidor där du kan handla direkt på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ashe