Nya tidens shopping

Second hand – appar

I en tid då appar och teknik flödar om vartannat, så kan du även använda dem till att utforska second hand via din telefon. Det finns en rad appar som har med vintage och second hand att göra som du kan ladda ned och använda. Perfekt för den som arbetar inom mode eller för den som helt enkelt vill hålla sig uppdaterad.

För det första finns de stora vintage-butikerna eller second hand-affärerna som app för dig som vill handla online via din mobila enhet, men du har även andra appar för att hålla koll på de senast öppnade butikerna i din närhet, loppisar i din omgivning eller sätt att hitta de bästa plaggen på.

Det finns också appar för den som vill ha utbyte av andras åsikter och lite tips och trix för hur man väljer och vrakar bland plaggen eller prylarna.

Sellpy är en stor, ny marknadsplats på nätet som säljer vanliga människors begagnade prylar och en av investerarna i denna är H&M. Dock har denna sajt varit rejält i blåsväder, eftersom de tog hem vinsten till nästan 100 % när folk sålde av sina saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *